Till syster

Tråkigt att vara själv så tar bussen till Mickis!





Tog bara på mig ett par shorts och en mjukiskofta


Doftljus






Köpte detta doftljus för några veckor sedan inne på Åhléns. Väldigt fräsch och god doft och ett bra pris. Finns flera olika dofter men vi köpte Cocos citrongräs och jag lovar att ni kommer gilla den:)

Åhléns 39kr




Ledig dag

Min tredje lediga dag idag och jag verkligen älskar det! Finns inget bättre än att vara ledig innan semestern och att det även är superfint väder!

Vaknade runt halv 8 av att söta Anja ringde mig och behövde hjälp med sin lägenhet och besiktningen. Anja satt fast i trafiken så fick gå upp och över till andra trappan och säga till hyresvärden att hon var på väg. Väl inne i lägenheten blev jag väldigt positivt överraskad över hur den såg ut. Bra planlösning och sjukt bra förvaring till alla hennes kläder och skor haha!

När allt var klart gick jag hem och då var Stoffe vaken så vi bestämde oss för att äta frukost på Coffe Break. Efter Coffe Break gick vi en vända på stan och växlade pengar och köpte massa böcker. Vi ville ha något att läsa i Spanien och jag hade presentkort på Akademibokhandeln så vi gick in där. När vi kom in träffade vi Josse som precis hade börjat jobba och som så snällt ville hjälpa oss att hitta böcker:) Blev vars 4 så nu har vi så det räcker och blir över:)

Efter det stack vi snabbt hem till mamma och pappa och solade lite och käka pannkakor:) Och nu är vi hemma och ska strax laga lite mat innan Stoffe ska till träningen!





Onsdag

Vad har hänt idag då? Dagen började med massa tvätt som ändå gick väldigt fort och smidigt:) Efter det blev det en liten runda i det fina vädret och där efter sol på balkongen! Det var riktigt varmt så gick knappt att ligga där ute men med lite musik och en sprayflaska fylld med vatten gick det till slut:).

Vid 4-tiden kom Anja med en skåpbil full av flyttkartonger och kläder! Hon flyttar ju på fredag så vi satte upp lite av hennes saker på vinden så att hon slipper ta allt på en och samma gång. fyy fasen så jobbigt det var! Jättevarmt, ingen mat eller vätska i kroppen och 4 våningar upp. Blev ju några vändor så hade ju ingen direkt ångest över att jag inte hade tränat på ett tag.

Efter det fixade jag mig och stack in till stan en snabbis och fick mig en islatte:) Sen blev det bil till stångby och match:)

En händelserik och bra dag:)






Torns IF - Höörs IS = Vinst!!!!!

Hemkommen från matchen! Fy sicken rysare det var!! Första halvlek var ganska jämn och inte så himla många målchanser men domaren hade några tveksamma beslut i straffområdet och jag tyckte nog att Torn skulle ha minst en straff.

Ca 10 minuter in i andra halvlek tog Höör ledningen med ett skott ifrån straffområdet som nog alla trodde skulle gå ut men tyvärr gick stolpe in. Efter detta var det lite sura miner och tuffa närkamper och där trodde man att matchen kanske skulle sluta med förlust.

Men Torn kom tillbaka och kämpade på och var riktigt grymma vilket ledde till 1-1 i 83:e minuten! Och i 88:e minuten kom det avgörande målet och Torn vann matchen välförtjänt:)






Till badrummet













Nu när vi har nytt duschdraperi måste vi byta ut allt annat också:) Vill ta bort det lila och in med lite blått och vitt. Tror det kan bli fint:)


Halsband



Texten blev ganska liten sorry!!


Ginatricot



149kr



249kr



149kr



149kr


Uppe med tuppen




Hej! är ni vakna?

Idag är jag uppe tidigt på min lediga dag. Måste nämligen tvätta så att allt är rent innan vi åker till Spanien. Tog den tidiga tvättiden för även om det är tråkigt att gå upp tidigt så blir man klar tidigt och slipper hålla på med det hela dagen.

Annars vad händer idag? Jag ska sola på balkongen och ikväll blir det fotboll! Kl 7 spelar Torn mot Höör och det är lite av en seriefinal. Bägge ligger på samma poäng men Torn leder med bätte målskillnad. Förra onsdagen möttes dom i Höör och då blev det 1-1 så nu hoppas vi på vinst!

Nej måste tillbaka till tvätten nu:)




Ginatricot

Köpte denna topp från Gina för en vecka sen och har glömt att visa den! 149 kr gick den på och den är skitskön och snygg:)


Stranden + gårdagens köp

Sådär kom hem från stranden för nån timme sedan och har precis duschat:) Vi stack dit runt 11 och då var det inte så överdrivet mycket folk på stranden så vi fick en bra parkering:) Det blev inget dopp idag för det ryktades om att vattnet var väldigt kallt så vågade inte ens gå ner och känna haha. Det får bli nästa gång:)

Vid 4-tiden kände vi oss ganska så mätta på solen och ville inte bränna oss för mycket så då stack vi och handlade lite mat.

Nu ska vi alldeles strax äta och efter det tänkte vi kila över till Annika och Fredrik och se på någon film:)

Lägger även upp bilder på gårdagens köp!






Värme

Så varmt det var idag! Redan kl 9 i morse när jag tog bussen var det väldigt kvavt ute och jag som hade tagit på mig ganska mycket:P Som tur var är det ganska svalt i vår butik så det var ganska lugnt!

Efter jobbet tog jag tåget till Chili och mötte Siv och Annika! Tog ett varv där inne och hittade ett nytt duschdraperi och en ljusstake. När vi var klara bestämde vi oss för att ta en vända till Espresso house i Lund och fika lite. Var så törstig och varm så det fick bli en islatte:)

När klockan närmade sig 9 körde vi till Coop och handlade lite baguetter mm till imorgon. Imorgon ska det bli jättefint väder så vi har planerat ett besök till stranden:) Första besöket för i år och det ska bli så himla skönt:) Behöver även bättra på brännan innan Spanien.

Nä tillbaks till filmen nu! Ha de så bra<3



På söndag!



Då smäller det<3


27e juni 2011

Idag är det måndag vilket betyder lön, shopping, räkningar och bara 7 dagar till Spanien:) Jobbar idag 10-18 och sen är jag ledig tis-tor. Då blir det förhoppningsvis stranden någon dag och sedan måste jag fixa massa innan vi åker som att växla, köpa böcker och tvätta en sista gång!

Efter jag har slutat idag ska jag ta tåget till Burlöv där jag ska möta upp Siv och Annika. Vi hade tänkt gå in på Chili och se om det har något fint:) Var inne på Chili i Göteborg och där fanns såå mycket fint så har ju ganska höga förväntingar!

Nu måste jag skynda mig så jag hinner bussen!


Bra slut på dagen!













När jag stack till jobbet i morse trodde jag att hela dagen skulle sluta i katastrof! Det blev inte alls som jag hade tänkt mig och jag är väldigt glad över att jag hade fel:) Ha en trevlig kväll!


Söndag!

Hej! Vaknade på helt fel sida idag och är riktigt bitter av ingen anledning. På väg till jobbet och såklart är bussen sen så jag kommer komma för sent! Inte min dag haha! Får försöka tänka positivt på att det är fint väder och kort arbetspass. Har även bara 4 arbetsdagar kvar tills jag tar semester och sticker till Spanien! Ska bli så skönt att komma iväg och åka till riktig sommar:) annars då vad händer idag? Jobb till kl 4 och efter det sticker jag nog direkt hem till mina päron. Där blir det god mat och massa massa mys med vovvarna! Traditionell söndag helt enkelt!

Gårdagen

Har inte hunnit blogga så mycket för har haft så himla mycket att göra. Först jobbade jag till kl 14 och sen efter det tog jag tåget direkt till Kävlinge. Där mötte jag upp Stoffe och Annika mm och sedan blev vi körda till Harrie. Där var lekarna i full gång så vi kom precis i lagom tid till irländsk julafton. Vi var för få i vårat lag så jag fick springa två gånger! Sen efter det blev det mat och mera dricka. Sedan stannade vi där till kanske 2-tiden och drog snabbt inom Kävlinge innan vi drog hem och somna! Väldig lyckad midsommar:) nu sitter jag hemma hos Annika. Har precis ätit thaimat och nu blir de film och snacks!

Glad midsommar!

Hej!

Kanske bara jag som är vaken eller?

Sitter och äter frukost framför teven och ska snart  ta bussen till stationen och vidare med tåg mot Malmö. Idag är det jag och Anja som jobbar 10-14 :) Tur att jag jobbar med henne för annars hade det varit riktigt tråkigt att stå där på midsommar!!

Nu måste jag vidare. Ingen smickrande bild jag lägger upp men det är meningen att ni ska titta på klänningen bara:)

Trevligt midsommar på er<3


Jordgubbar<3





Man blir ju sugen på att smaka en;)


Jobb!

Nu sticker jag till jobbet. Ska bara jobba till kl 6 så det är en väldigt skön tid:) Efter jobbet ska jag direkt till Kävlinge för ikväll blir det kalas:)




Anijas<3

Nu är det snart bara en vecka kvar tills du blir lundabo:)! Kan knappt förstår att det är sant och det kommer nog ta ett tag för mig att förstå att du bara bor 10 meter ifrån mig haha! Men fy fasen så roligt vi ska ha det i sommar!! Kommer bli en helt underbar sommar tror ja:)


Skinande rent!

Vaknde av mig själv och trodde att jag hade försovit mig. Tittade på klockan och såg att den bara var halv 9 och samtidigt kom jag på att jag börjar kl två idag:P Men blev ju ganska pigg så gick upp och började storstäda lägenheten. Kände för att få den fin till midsommar:)

Nu är jag klar med det mesta och ska i princip bara dammsuga och moppa golven! Älskar doften av nystädat! Mår så himla bra när allt är rent och i ordning:)

När jag är klar tänkte jag ta en snabb runda in till stan och handla det sista till midsommar som tex jordgubbar! Hinner inte handla det imorgon eftersom att jag jobbar då.

Nej nu måste jag vidare så att jag hinner bli klar innan jag måste sticka till jobbet!:)









Kan någon förklara för mig vad som händer med denna växt? Är det normalt:P?



lätt som en fjäder

Har länge haft en klump i min mage och en känsla av oro. Har gått och haft många tankar och funderingar om framtiden och hur jag vill att den ska vara och hur jag kan få den till att bli på de viset. Nu när jag har kommit en bit på vägen så har jag fått fatta väldigt svåra och tråkiga beslut. Men ibland kan man inte ha allt här i livet!

 Det värsta jag vet är att såra andra människor och jag försöker verkligen att inte göra det, men ibland måste man tänka lite mera på sig själv och inte på andras känslor. I detta fall var jag tvungen att göra det men jag var ärlig när jag berättade om mitt beslut och det bästa var att responsen var oerhört stöttande!

Nu känner jag en lättnad i kroppen och är glad att jag valde att berätta detta nu. Gå inte och håll inne era tankar och beslut för länge utan var ärlig och berätta de så fort ni är mogna. Då kommer det alltid att gå bra! Det kan jag nästan lova er.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar jobba imonn! Sov gott<3



Min nya dator




Stjärnor




22e juni 2011

Hej!

Idag är det upp tidigt och jobba! Ska jobba 9-19:15 idag så det blir ett långt och jobbigt pass. Har varit ledig nu i två dagar så har haft en liten minisemester:)

Efter jobbet ska jag sola och handla lite mat till ikväll! Vet inte riktigt vad jag ska laga ännu men det blir bara något lätt eftersom att det är bara jag som ska äta.




En av alla söta valpar som min faster föder upp:)


Göteborg

Var ju som sagt i Göteborg igår:) Var inte alls planerat och åkte upp dit tidigt på morgonen med min pappa. Började shoppingen på Nordstan där Rean var i full gång! Fanns så mycket jag ville ha men fick inte shoppa allt för mycket. Efter Nordstan fortsatte vi upp på gågatan och in på Monki, NK, Weekday mm. Hittade ett jättefint linne på Monki och en klänning på Weekday. Köpte även en gigantisk kopp på Chili som nog ska stå på vårat barbord:) Har ingen bild nu men det kommer senare:)



Monki 150kr



Weekday 100kr


Ny dator!

Har varit ledig idag också:) Började dagen med lite träning och efter det hämtade min syster upp mig och så stack vi till löplabbet. Där provade Michaela en massa skor och hittade till slut ett par som verkade riktigt bra:) När vi var klara stack vi och solade och sen hem till päronen. Jag hann bara duscha snabbt för sen skulle jag hämta Stoffe på jobbet och köra till Nova för att titta på en ny dator! Vi var inne i alla elektronikaffärer och till slut hittade jag en dator:) Det blev en HP Pavilion och än så länge verkar den skitbra:D



Trasig skärm



Jättetrasig skärm:(


Trasig dator!

Hej förlåt för dålig uppdatering på bloggen men har haft fullt upp hela helgen:) jobbat, festat och varit på släktkalas! När jag skulle in på datan i morse upptäckte jag även att skärmen var trasig:(! Den hade massa streck i mitten på skärmen! Så just nu sitter jag och för över mina bilder till en extern hårddisk. Hoppas jag hinner få över alla bilder innan skärmen pajjar helt.. Har för övrigt varit i Göteborg idag och shoppat:)! Riktigt bra shopping men hann tyvärr inte in i alla affärer men får sticka dit snart igen:)! Så imorgon får jag kanske åka och köpa en ny data och då blir de bra uppdatering igen:) ha en trevlig kväll<3

Lördag

Hoppsan blev lite stressigt i morse så hann inte blogga! Sitter på tåget mot Malmö nu. Jobbar 10:30-17:15. Hoppas de kommer mycket folk idag så att vi har något att göra:)! Efter jobbet ska jag skynda mig hem för då ska Annika ha fest:) eftersom att hennes tyskor är här så tänte vi visa dom Malmö och utelivet där. Kanske inte de bästa men fan mycket bättre än Lunds:)

IKEA

Blev ju mycket mera än vad jag hade tänkt mig! Skulle dit för att titta på besticklådor, men kom hem med en blomma, handdukar, ljus, vinöppnare och lite till:)

Nu ska jag strax över till Annika. Vi ska in till stan och handla sushi och thaimat som vi sedan ska äta hemma hos Annika! Därefter blir det vin och filmkväll ikväll igen:) Älskar sommaren!!<3





sömntuta

Du väcker mig tidigt så att jag blir pigg men sen somnar du om!!?? :P


Lyx vs budget

Inga svindyra skor men stor skillnad på priset:)



899kr Tommy Hilfiger



249 kr Dinsko



799kr Vagabond



349kr Dinsko



750kr Scorett



299kr Dinsko


17e juni 2011

Hallå!

Zigge vaknade vid halv åtta och ville gå ut och kissa. Blev en snabb runda och precis när vi var påväg tillbaka började det regna! Som tur var hanna vi in innan det började riktigt ordentligt.

Nu ligger jag här i soffan med datan och Zigge har somnat om. Alla hemsidor har börjat sin REA nu men har faktiskt inte hittat nått som lockar. Visst det finns vissa saker som jag hade velat köpa som lite toppar på H&M:s hemsida men det är sånt som jag ändå kommer ångra sen att jag köpte. Så är ganska stolt över mig själv att jag inte har klickat hem nått ännu och hoppas att jag kan fortsätta hålla mig:)

Är ledig idag också så vid lunch ska jag kanske till IKEA med Annika och tyskorna:) Älskar IKEA!! Alltid när man drar dit så kommer man hem med en massa saker som egentligen inte skulle köpa. Men har en liten lista på saker som jag ska titta på som tex bestickhållare:P "jättekul" att lägga sina pengar på det men ibland får man ju göra det också:)

Nu ska jag titta lite på Jims värld!


Fuengirola



18 dagar kvar<3


Långrunda!

Trodde det skulle bli fint väder idag så att man kunde sola men icke! Har istället tagit det lugnt framför soffan med Zigge och städat lite. Jag och Zigge tog en långpromenad till stadsparken och sen till stationen där vi mötte upp Stoffe. Gick in och handlade lite mat och sen tillbaka igen!

Åt för en liten stund sedan och kom precis hem från en runda med Zigge. Snart kommer Anna hit och då ska vi dricka lite vin och snacka massa skit:) Längesen jag träffade henne så det ska bli jätteroligt:)




Zigge är här<3

Vaknade 10 i morse! Väldigt sent för att vara jag:) Men det var skönt att få sova ut för en gångs skull! Gick upp och tränade framför tv:n och efter det har jag städat lite. Var tvungen att dammsuga så att zigge inte går och äter upp massa dammtussar:P

Nu är Zigge här och utforskar stället:) Vet inte vad vi ska göra idag.. Det blir kanske en vända till stadsparken eller nått:)








Fajitas!

Har inte hunnit blogga så mycket idag för innan jobbet hade jag lite besök och direkt efter jobbet åkte jag och handlade mat till ikväll. Eftersom att det är lillördag idag så fick det bli Kycklingfajitas:) Snabbt och lätt men väldigt gott:)

Har precis ätit och nu sitter vi och tittar på Mr Deeds på tv11!

Är ganska trött efter dagens jobbpass men nu är jag ledig torsdag och fredag så kan sova ut lite och vila inför helgen:)

Imorgon vid lunch kommer Zigge hit:) Eftersom att jag är ledig så ska han stanna över natten också!

Nu ska jag tillbaka till filmen! Hoppas ni får en trevlig kväll!





 

Dagens: Tunika Vero Moda, Leggings Vero Moda, Kofta Lindex, Skor H&M


Mosaik

Igår efter jobbet gick jag och Emma och mötte upp resten av gänget på Mosaik. Där satte vi oss ute ett tag och tog ett glas vin och bara satt och snackade om allt möjligt. Efter någon timme gick vi in och beställde maten. Mosaik har massa smårätter så man väljer ca 3 rätter var :) Men det var så himla svårt att bara välja 3 rätter för det var så mycket som lät så gott men som tur var kunde man smaka lite från varandra:)

Ooops måste sticka till jobbet nu!



 





 


Sandaler





299kr Dinsko





399kr Dinsko

 

299kr Scorett

 

499kr Scorett


Nu blir det jobb!

Jobb 12-19:15 och sedan direkt efter blir det middag med jobbet:)

 



Topp Ginatricot, Leggings Vero Moda, Kavaj H&M, Halsband Pieces, Skor Björn Borg

Kanske dags att putsa spegeln!?;)


14e juni 2011

 

Vaknade och tittade ut och såg att det regnade:( Hoppas det slutar till ikväll för då ska vi på jobbet ut och äta på Mosaik!

Skulle egentligen träna i morse men var inte på humör för det så den blev inställd. Idag ska jag jobba 12-19:15 men måste åka lite tidigare för jag måste fixa sommarkortet så att jag inte behöver göra det imorgon:) 

När jag slutar ska vi på jobbet som sagt ut och äta på Mosaik som ligger på stortorget i Malmö. Har aldrig ätit där innan men har hört att de ska ha väldigt god mat:) Därför måste jag göra mig extra fin redan nu på morgonen så att jag slipper byta om ikväll:)


Fika, Nova, Wii

Ja dagen blev ju mycket bättre än vad jag hade planerat!

Tränade och städade och senare mötte jag upp Annika. Annika har två vänner från Tyskland på besök hela veckan så vi visade dom Lund lite och sedan fikade vi på Coffee Break. Efter Coffee Break skulle vi till Nova, men innan dess var jag tvungen att snabbt sticka hem och hämta pengar och även lägga in tvätten i maskinerna. På Nova fanns massa fint men köpte bara hårspray, hårpuder och ett par billiga sandaler på REA inne på H&M. 50 spänn kostade dom och passar skitbra till Spanien påväg till stranden. Vill inte lägga ner en förmögenhet på ett par skor som ändå kommer bli förstörda av solen och vattnet.

Nu är jag hemma och håller på att laga lite mat. Blir ugnstekt falukorv med potatismos. Ska även hämta tvätten som är klartorkad nu!

Efter att jag har ätit ska jag hem till Annika där vi ska ha en myskväll med Glee karaoke och lite vin:)

Mysig måndag:)



Ändrade planer!

Sticker in till stan och träffar Annika och hennes vänner från Tyskland!


Asos

Asos har fraktfritt till hela världen och även 20% rabatt till studenter. Hade jag varit ekonomiskt oberonde att jag nog shoppat ihjäl mig på deras hemsida.











13e juni 2011



Godmorgon!

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Idag är jag ledig:) Har varit ledig lör, sön och nu måndag och det har verkligen varit välbehövt. Har inte gjort så mycket utan mest bara vilat och tagit det lugnt. Det har varit jättehärligt och nu känner jag mig redo för jobb igen:)

Har precis tränat och tänkte äta lite frukost framför Top Model 5. Vet inte hur många gånger jag har sett denna säsongen men den är lika bra varje gång:)


Dagens att göra lista:

Träna - cykla 60min

Städa

Sola - Blev aldrig någon solning

Handla mat

Tvätta




Nelly



349kr



399kr



499kr


Jag och Zigge




Hos mamma och pappa


12e juni 2011

Hallå!

Vaknade runt 10 och en kvart senare blev vi hämtad av min pappa. Vi skulle till Nova och köpa fotbollsskor till Stoffe och efter en liten stund hittade vi ett par snygga Adidas!

Efter Nova stack vi till Ica och köpte bullar och nu ska jag strax gå ut och sätta mig i solen och äta lite frukost:)



3 veckor kvar<3


Nu sticker jag!

Drar till Annika:)

 



Linne Bik Bok, Leggings Vero Moda, Kofta Lindex, Skor Björn Borg


Torns IF

Vid lunch var jag hos min frisör och klippte av allt hår! Så skönt med kort hår nu till sommaren:)

Efter det stack jag och päronen till Stångby för att titta på Stoffes match. Jag tror de mötte FC Trelleborg som ligger på sjunde plats, medan Torn ligger etta!

Torn gjorde 1-0 på straff ganska tidigt i matchen och senare gjorde Trelleborg 1-1. Sedan var det ganska jämnt fram till slutminuterna då Torn avgjorde matchen med 2-1 :)

Nu är jag hemma och håller på att fixa mig. Vet inte vad som händer ikväll så vi får se:)










Vad tycks?












Blev ganska kort:)


Impulstid hos frisören

Så äntligen en ledig helg!

För någon dag sedan blev jag trött på mitt tunna långa hår så bokade tid till klippning! Så ska klippa mig nu kvart över 12:)

Efter det ska jag hem till mina föräldrar och sedan titta på Stoffes match:) Viktigt match idag så hoppas de vinner!!



Topp H&M, Shorts Vero Moda, Kofta Vero Moda


Monki


Pumps

Denna skon fick vi idag! Det är inte direkt min stil men fy fan så cool den var! På rätt person och till rätt outfit är den klockren! ;)


Trött!

 

Sicken dag!

 

Började jobba kl 9 och tiden gick hyffsat långsamt innan lunch. Lite folk och varorna som skulle komma idag kom aldrig. Vid fyra slutade Anja och Carina och då var det bara jag och Emma kvar, men vi tänkte att vi skulle klara att vara själva eftersom att det har varit så lugnt hela dagen.

Men bara några minuter efter att de gick ringde telefonen och det var snubben med varorna som ville att vi skullle komma och öppna dörren till lastkajen. Det var bara till att springa ner men när jag väl kom dit så stod där världens störtsa lastbil! Jag tänkte att den kommer verkligen inte ner här, och det gjorde den inte heller. Snubben som körde var helyr och sa att vi skulle få 40 kolli medan vi bara väntade på 16.. Sedan fick jag se hans fraktsedlar och såg att dessa var ju till Scorett och Ecco på södra förstadsgatan och inget var till oss! Snackade med honom och sa att det var skumt och om han verkligen hade något till oss?

Så vi gick och kollade i lastbilen och tillslut hittade vi en pall med 16 kolli som var adresserat till oss. När vi fick ut pallen upptäckte jag att jag hade blivit utelåst så vi kom inte in med pallen! Fick springa in på Åhléns och fråga om de kunde öppna och tack och lov kunde de det!

När jag väl kom upp till butiken var det ju såklart asmycket folk så fick springa direkt till kassan och hjälpa Emma. När vi fått undan kön började jag med att leverera in varorna. Fyy fan skyndade mig skitmycket och hann med alla 16 kollin på ca 45 min:)

Efter det var det bara lite mer än en timme kvar tills vi stängde och tillslut var kl 19!

Nu sitter jag här i soffan och har precis ätit en kebabtallrik från Papegoja:) Den var välbehövd!

Är helt slut så det blir en väldigt lugn fredag!



10e juni 2011

Hallå:)

Hoppas ni mår bra!

Sitter och äter frukost nu och ska strax sticka till jobbet. Idag blir det jobb 9-19:15! Ett riktigt långt och jobbigt pass, men får tänka på att det är fredag idag och att jag är ledig hela helgen:)



Kör på slapp stil idag: Topp Vero Moda, chinos Vero Moda, Jeansjacka H&M, Keps Ralph Lauren, Skor Prag


Sommarens snyggaste shorts<3






Vero Moda 299kr


Koboltblå


Regn regn regn..

Är redan hemma:) Det har varit såå himla lugnt på jobbet idag och så var vi lite för mycket personal så jag fick sluta tidigare:) Är också väldigt trött och sliten så det var jätteskönt att få gå hem!

Nu ska jag vila lite och sedan tänkte jag laga lite mat och se på tv:)

Så tråkigt med vädret!! Hade det bara varit fint väder så hade de varit mycket folk på stan!!


Dagens

Nu ska jag strax bege mig till bussen mot Malmö. Blir jobb 9-18 idag! Lång dag men det ska nog gå bra och ett plus är att jag slipper stänga:)



Jumpsuit H&M, jacka H&M, Skor Converse


Dagens kändis på Scorett

Kanske inte kan kalla henne kändis riktigt ännu men BB-Sara var på Scorett idag:). Jag som var ganska besatt av Big Brother blev ju skitglad när hon kom in hahah NERD!!


Dagens köp





Hemma!

Sådär nu är jag hemma! Direkt efter jobbet stack jag till Coop på Värnhem för att handla lite ingredienser till kvällens måltid. Eftersom Stoffe är iväg och spelar fotboll blev det Carbonara! Väldigt lätt men också väldigt gott:)
Har aldrig handlat där innan men jag måste säga att jag kände mig ganska gammal när jag stod där i min ensamhet och jublade när jag såg priserna de hade Hahaha! fläskfärs 19:90/kg och falukorv 15/st. Så nu blir det färs och falukorv månaden ut! (skojja).

Nu har jag precis ätit och sitter och tittar på Sverige-Montenegro i handboll. Ganska tråkig match för Sverige leder ganska stort men finns inte mycket mera på tv:n!


Bikinis



Här är några godingar till beachen 2011!


Dagens

Nu tar jag bussen till jobbet!


 

topp Indiska, Byxor H&M, Skor H&M, Halsband Thomas Sabo


8e juni 2011

Hej!

Det blev inget oväder igår! Såg ut som det, men det regnade inte ens. Eller så gjorde det de bara att jag inte märkte det?

Har precis tränat lite här hemma. Blev cykel, lår och mage. Vet att jag är enformig men det är mina problemområden som jag vill få bukt med:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och äta lite frukost. Ska jobba samma tid idag som jag gjorde igår, nämligen 12-19:15. Helt okej tid om jag får säga!:)



26 dagar kvar<3


Sverige - Finland

Kom hem från jobbet för en timme sedan och har precis ätit mat! Det blev fläskytterfilé med nypotatis och vitlökssås. Riktigt god mat även idag och det bästa är att jag ska äta det till lunch imorgon också:)

Nu sitter vi: Jag, Stoffe och Oskar och tittar lite på fotboll. Första halvleken är precis slut och Sverige leder med 3-0. Känns som att de kommer vinna denna matchen va?

Usch tittar ut bort mot Malmö och ser att det är riktigt mörkt:S Hoppas det inte blir likadant väder som igår, fast chansen är nog stor. Tycker synd om de som tar studenten men som tur är har alla nog redan kommit hem och är inne!

Kommer att tänka på min student och det känns som att den var igår! När man sprang runt i Lund med sin jävla visselpippa och visslade sönder lungorna, när man satt inne i matsalen och bara väntade på att få springa ut, när man väl sprang ut och den känslan, när man åkte flaket och bara släppte loss alla sina känslor och till slut den stora efterfesten på Tegnérs. Det var tider de<3











Ginatricot

129kr


299kr

199kr

79kr


99kr




179kr


99kr


Jobb!


Nu blir det jobb 12-19:15! Ses vi där?

 

Topp Vero Moda, Shorts ginatricot, Skor Björn Borg


7e juni 2011

Så då var den lediga dagen över! Hade en jätteskön dag igår som avslutades med middag och film hos Annika och Fredrik. Där bjöds det på kyckling med nypotatis och till efterrätt rabarberpaj:) Så gott det var!

 

Efter maten satte vi på en film men en bit in i filmen började det blixtra och åska nått så fruktansvärt mycket så det gick knappt att titta på filmen. Fy fasen så många blixtrar!! Det var längesen vi hade ett sånt åskoväder.

Nu har jag precis tränat och ska alldeles strax börja fixa mig till jobbet!





Igår när vi skulle sticka till Annika och Fredrik


solar!



Här ska vi bli bruna!!


Maxiklänning


Vid lunch kom Stoffe hem från sin träning så då gick vi in till stan. Vi gick in en vända på Åhléns eftersom det var ju den enda affären som var öppen. Efter Åhléns gick vi till Ica och handlade lite bullar och läsk som vi tog med oss hem. Väl hemma dukade vi fram på balkongen och satte oss och åt. Så underbart det var att bara sitta i bikini med en cola i handen och känna hur solen stekte!





Blev lite skagenröra också!





Klänning H&M, Skärp Ginatricot, Skor H&M, Väska vintage


Dagens träning



Motionscykel - 60min


6e juni 2011

Hej på er!

Idag är jag äntligen ledig! Vaknade för någon timme sen av att det var så varmt i sovrummet så det var bara till att gå upp. Har precis städat lägenheten och ska nog träna lite när Stoffe drar till sin träning.

Annars händer det inte så mycket. Ut en sväng vid lunch och sen hoppas jag på att vädret håller sig så att man kan sola lite senare idag:)




Big Brother!!!


Sitter hemma hos mamma och pappa. Har precis varit och handlat chips och dippa och nu är det äntligen dax!! Finalen i Big Brother! Fy va nördigt det låter, men lite nördig får man vara:)









TOPMAN














TOPSHOP 20%

Var inne på TOPSHOPS hemsida och såg att det hade 20% till studenter veckan ut. Man kanske ska klicka hem nått?















5e juni 2011

Har ni haft en trevlig helg än så länge? Min har varit väldigt lugn med massa jobb och mys. Idag ska jag jobba mitt sista jobbpass på denna mördarvecka! Tråkigt att det är fint väder idag också, men jobbar bara 12-16:15 idag så kanske hinnner sitta en liten stund i solen och sola...

Efter jobbet hade vi tänkt åka hem till mina föräldrar igen och äta mat och se Big Brother finalen!!!:) Vem tror ni vinner? Jag tror det står mellan Martin och Peter, men att Martin vinner. Martin har varit densamma sen han gick in i huset och Peter likaså, men Martin får nog en del röster från småtjejer. Simon tror jag inte vinner därför att han är tråkig. Sen tappade han nog lite röster när han bråkade med Peter i fredagens program av ingen anledning.

Kommer bli så tomt utan Big Brother på kvällarna, men men jag klarar mig nog:)

 

Linne H&M, Shorts Spanien, Skor H&M


1 månad kvar<3

En månad kvar till Spanien och Fuengirola!!




Förra året när Spanien vann VM










Grillat

Ja man märkte ju att alla var på stranden idag och gotta sig för det var ju inte mycket folk på stan! Hoppas ni inte blev allt för bruna och att ni tänkte på mig:)

Nu i helgen är mina mostrar på besök hos mina föräldrar. De har kört en myshelg med bowling och spa och nu ikväll är det grillparty! Och inte tackar man väl nej till de! Så jag åkte direkt efter jobbet till mamma och pappa och nu sitter man här helt proppmätt! Åt verkligen alldeles för mycket, men när det är så gott kan man inte sluta. Blir väl till att springa några mil för att bli av med dessa kalorier:P

Vad ska ni göra ikväll då:)?










Fyy fasen va gott!!!!


Black and White

Kanske är lite tråkig och köper dessa i svart och vitt när det finns massa fina färger, men jag vill kunna ha något som matchar till allt. Sen tycker jag att det är skitsnyggt att ha svart under vita toppar och vitt under svarta toppar. Blir nog skitbra!!



Ginatricot


Dagens tips

Detta fotspray använder jag dagligen nu på sommaren då fötterna lätt blir svettiga och luktar illa. Funkar skitbra!! Man går ju ofta barfota i sina skor nu och eftersom det är varmt så blir ju fötterna svettiga och då förstörs skorna. Det är bara till att spraya på morgonen och så håller det hela dagen. Kostar 49kr på apoteket och håller riktigt länge.




En antiperspirant som motverkar problem med fotsvett och dålig lukt. Appliceras på torra och rena fötter. Torkar snabbt in i huden och är svalkande.


Lördag

Nu blir det jobb 10:30-17:15. Hade så gärna velat vara ledig idag och sticka iväg och sola någonstans, men icke! Får försöka tänka på lönen helt enkelt!



Topp Bik Bok, Shorts Vero Moda, Kofta Vero Moda, Skor Prag


Kissie

Var inne på Kissies blogg och läste att hon hade köpt en klänning på Chapnlle. Gick in på hemsidan och såg att de hade massa snyggt och helt okej priser. Det negativa är att det mesta är One Size, men är de stora i modellen kan man nog chansa:) Det roliga är att många av deras accessoarer och väskor finns att köpa på Ebay om man letar noga. Köpte tex en kuvertväska på Ebay för 157kr som de säljer för 199kr:)



169kr



169kr





399kr


429kr


Bikini

Jag älskar att ha många olika bikinis och kunna variera mig. Men dessa tre kommer jag använda flitigast i sommar.










Mönstrad H&M, mörkblå H&M, lila Spanien


Fredagsmys



Äntligen är detta jobbpass över! Var er tag sen vi hade så mycket att göra på en fredag. Det var fullt med kunder från öppning till stängning och väldigt mycket turister:) Men inte konstigt att det var mycket folk för det är ju en klämdag idag så sjukt många är lediga eller har tagit semester. Inte alls avis!!!!

Efter jobbet skulle jag ta tåget till lund och när jag väl kom till malmö c var det kaos. Tydligen var Öresundsbron strömlös så inga tåg eller bilar kunde passera, vilket ledde till massa förseningar och spårändringar. Mitt tåg var som tur var i tid men jag tycker väldigt synd om de människor som skulle resa utomlands och hoppas verkligen att de löste sig för dom. Vet inte vad jag hade gjort om det var jag som skulle med ett flyg.

Men men för att fira att det är fredag så köpte vi med oss mat hem från Viggo:) Så himla goda burgare!! Ni som inte smakat dom gör de! Ni kommer inte ångra er:)

Nu ska jag sätta mig med gabbarna och titta på Sverige-Moldavien:)

 

 

 


Äntligen fredag<3

Så himla skönt med fredag! har jobbat hela veckan och efter dagens jobbpass är det bara lördag och söndag kvar sen är denna jobbiga vecka över! :) Nästa vecka jobbar jag bara fyra dagar och är även ledig till helgen, vilket jag inte har varit på över tre veckor.

Nej nu måste jag sticka till jobbet! 10-19:15 idag!




Linne H&M, Byxor Vero Moda, Skor converse. Vi har äntligen fått in de vindröda conversen på scorett!!


Retarded Animals




Monki



Monki har fått in massa snyggt! Får nog gå in och kika nästa vecka.


Hemma hos Päronen

Sitter ute i mina föräldrars trädgård och myser med vovvarna. Är helt slut efter dagens jobbpass att jag inte orkar röra mig. Var inte jättemycket folk, men vi hade massa kartonger med skor som skulle levereras in som tog sjukt lång tid. 

Ikväll ska vi bara äta grillat, umgås med mina föräldrar och gosa med vovvarna. Känner doften av grillat och önskar verkligen att maten var klar nu!!  






Torsdag - Jobb

Idag är det ju en röd dag och vi har öppet som en söndag. Jobbar 11-16:15 så jag ska alldeles strax cykla till stationen och ta tåget till Malmö. 

Vet inte om det kommer komma mycket folk idag, men det är ju fint väder och nästan alla är lediga. Har ni vägarna förbi så får ni gärna komma in och säga hej:)

Har inga planer för kvällen så vi får se vad som händer då:)

 



Topp Vero Moda, Shorts Bik Bok, Skor Björn Borg


Flores






Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Annika hämtade upp mig vid 1-tiden och då åkte vi direkt till Nova. Vi gick in på Granit och köpte lite saker till Annikas lägenhet och sen gick vi snabbt in på Bokhandeln och köpte pocketböcker. Annika tipsade mig om massa bra böcker som jag ska köpa innan vi åker till Spanien, så att jag kan ha något att läsa där.

 

Efter Nova stack vi till ÖoB och Rusta för att handla lite småsaker som tvål, sminkbort, foliepapper mm. Jag hann även handla blomlåda och blommor till balkongen på Plantagen (Äntligen). Har aldrig planterat blommor innan så har ingen aning om hur man gör, men det ser ganska bra ut:) Bilder kommer sen!



slängde bara på mig ett par shorts, ett linne och en kofta.


Summer Accessories by H&M


Present till mig från mig

Var tvungen att fira Venedig igår och passade då på att köpa en kavaj jag länge velat ha:) Tycker färgen är så fin och modellen är riktigt snygg också! Kostade 299kr på H&M och sen var det 10% om man var medlem:)




Juni



Då var det 1:a juni idag och snart bara en månad kvar till Spanien!

 

Idag är jag äntligen ledig och hade inte tänk göra så himla mycket, men det blev ändrade planer. Har tränat lite och ska snart till affären och handla. Efter det ska jag träffa Annika. Vi ska handla massa smått till deras lägenhet och kanske ta en sväng till Nova. När vi ändå är på Nova tänkte jag passa på att köpa lite blommor till balkongen så att den blir fin :)

Ser att det är fint väder ute också så det hade varit skönt om jag även hann sola:)


Dagens träning

 

Motionscykel - 30min


utfall - 3*20

Magroller - 3*20


RSS 2.0