För jag ska till VENEDIG!!!!!









Jag och 5 andra tjejer från Scorett ska till Venedig i Juni och besöka GEOX och deras huvudkontor:) Vi ska vara där i 2 nätter och mycket mera än detta vet jag inte ännu men fy fan vad glad jag är!! Jag har varit i Venedig en gång tidigare och jag måste bara säga att det är nog en av världens finaste städer. Tänk att jag av alla som jobbar på Scorett ska åka dit:D Detta ska firas!


Dagens

Har precis kommit hem från jobbet och sitter just nu i soffan och tittar lite på tv. Ska strax gå och hjälpa till med maten fast ska bara vila lite först :)

Det har varit en väldigt rolig dag på jobbet idag. Jag och Anja jobbade idag och vi hade så otroligt mycket att göra och exponera om så tiden gick sjukt fort, som det iochförsig gör varje gång jag jobbar men ändå:) Det hände också en annan sak som jag är så otroligt lycklig över! kan knappt tro det:D Berättar mer om detta senare för nu måste jag bara smälta allt!




Klänning Vero Moda, Kavaj H&M, Leggings Vero Moda, Skor H&M


Zigge in action



Zigga älskar när man kastar leksaker till honom. Helst ska man också sikta på täcket så att han kan hoppa rätt in i det!


Igår på balkongen

 



Började läsa Elsas Mode igår som har stått i bokhyllan ett tag. Den verkar faktiskt väldigt bra så den kommer jag nog läsa ut väldigt fort. Jag som egentligen hade tänkt läsa den i Spaninen, men jag får köpa nya böcker:)


Dagens träning



Har börjar komma igång med träningen igen. Ville inte börja för hårt så idag blev det bara lite träning på motionscykeln. Får hoppas att jag kan hålla mig frisk nu!


Lila



279kr - Zara


Sandaler

Vi fick in en sandal idag som kom i sjukt fina färger! Vi hade den sedan tidigare i svart men idag fick vi: Blå, vinröd och grön. Funderar på att köpa mig ett par men vet inte vilken färg jag ska ta.. Vilken tycker ni?



Den vinröda är ju sjukt snygg!!!


På vår balkong

Nu är jag hemma! Vi inventerade ju i morse på jobbet och det gick ganska bra. Annars då vad har hänt idag på jobbet? Jo vi har dammat heeela butiken, levererat in nya varor och planerat lite inför kommande kampanjer. Förstår verkligen inte vart tiden tar vägen för helt plöstligt var kl fyra och jag sluta jobba. Fast jag klagade inte så mycket för när jag väl gick ut ur butiken märkte jag att det var strålande sol och skitvarmt! :)

Nu ska jag koka lite kaffe och gå ut och sätta mig på balkongen och bara njuta av livet!!



Utsikt från vår balkong


Välkommen till familjen<3



 

 


Ny vecka

Ny vecka och en ny dag. Idag jobbar jag 8-16 och anledningen till varför jag börjar så tidigt är för att vi ska inventera idag. Riktigt skönt att sluta tididgt för en gångs skull. :)



Topp Ginatricot, Byxor Ginatricot, Skor Björn Borg


Don Omar



Ge mig sommar och Spanien<3


Mors dag

Hade ganska mycket att göra idag på jobbet. Vi brukar inte ha så mycket att göra på en söndag men idag stod vi inte stilla en endaste gång så det var skitkul!

Efter jobbet stack jag in till Telenor och fixade nytt sim-kort till mobilen. Har inte kunnat ta emot sms på 2 dagar så när jag väl fick nytt kort hade jag 30 olästa sms:P

 

Idag har vi besök av Stoffes mamma och hans syster som är här för att fira mors dag och även fira Nathalies födelsedag lite! Har precis ätit kebabtallrik från Papegojan och nu är Stoffe iväg och handla lite gott :) Har blivit mycket gottis i några dagar men man får äta mycket onyttigt när man inte mår bra:)





Dagens: T-shirt Björn Borg, Kofta Vero Moda, Leggings Vero Moda, Skor Björn Borg


Söndag



Hej på er!

Hoppas ni hade en trevlig lördag. Vi hade det jättemysigt! Åt massa massa snacks och sen tittade vi även på stardust som gick på tv. Vi satt också och googlade på roliga norska ord och satt och asgarvade. Vissa ord stämde inte men vissa ord använde man verkligen i Norge :P

Bläckfisk - Blecksprut

Grodyngel - Rumpetroll

Tarzan - Skogs-Harald

Fanns flera sjuka ord men hinner inte skriva alla.

Nu måse jag skynda mig till jobbet! Vi hörs sen!








Historien om en ko!


Filmkväll



Hej!

Har haft fullt upp hela dagen. Massa människor på stan idag vilket blev till massa kunder. Så tiden gick så sjukt fort och helt plötsligt stängde vi. Direkt efter jobbet stack jag och Annika hem till mig där vi mötte upp Siv och Jannie. Sen stack vi till stan och köpte sushi och thaimat :) Nu ska vi plocka fram godis, chips och cheese balls och sätta oss framför tv:n och bara snacka och ha det mysigt :)


Lördag!

Godmorgon! Hoppas ni hade en trevligt fredagskväll. Jag gick upp för nån timme sen för ska snart sticka till jobbet. Blir jobb 10:30-17:15. Vädret är helt okej och alla har fått lön, så idag kommer vi ha fullt upp hela dagen. Jag är fortfarande inte helt hundra utan känner mig halvt sjuk.. Hoppas verkligen att det stannar här och inte blir värre för jag kan inte missa några dagar!

Ikväll kommer några tjejer hit. Vi ska köpa lite mat och spela spel och dricka lite vin kanske :) Blir nog väldigt trevligt!

Nej nu måste jag sticka! Vi hörs efter jobbet!

Den är min<3

Äntligen köpte jag den. Har gått och tittat på denna jättelänge och idag blev den min :)



Jag och Sally<3


Mors dag idag?

Sitter hemma hos mina föräldrar nu. Stack direkt hit efter jobbet för vi ska fira mors dag idag! Anledningen till att vi inte firar den på söndag är för att då ska vi träffa Stoffes mamma och fira henne :)

Hittade en jättefin topp på Ginatricot som vi köpte till mamma och hon blev väldigt nöjd. Tror hon blir skitsnygg i den :)

Nu ska jag mysa med vovvarna och senare ikväll se Big brother såklart;)






Björn Borg

Just nu har vi en Björn Borg kampanj. Vi har fått lite nytt skyltmaterial och även lite giveaways till de kunde som köper Björn Borg skor. All personal har även fått varsin T-shirt från Björn Borg som vi ska ha på oss under hela kampanjen. Ni ser hur jag ser ut i min här :)



Spetsbody H&M, T-shirt Björn Borg, Jeans Bershka, Skor Björn Borg


I love H&M<3


 

399kr

399kr

149kr


Godmorgon!



Kanske bara jag som varit vaken i en timme men kunde inte sova längre. Nu på morgonen ska jag städa lägenheten lite så att den är fin till helgen då vi får besök:) Sen fixa mig för idag ska jag jobba. Ska jobba fredag till tisdag så det blir mycket jobb nu några dagar:S  får se hur jag mår nästa vecka haha!


Lax i foliepaket med citronpasta



Inte den bästa bilden men muuums så gott det var!


Jumpsuit

Köpte denna jumpsuit för ett bra tag sen men har ännu inte använt den. Den är riktigt skön och jag vet att den kommer bli en favorit till sommaren och speciellt i Spanien på väg till stranden. :)



Bik Bok - 149kr


Smycken från Scorett

I tisdes fick vi in massa nya smycken! Dessa är mina favoriter



Armband - 89kr


Halsband - 129kr

 

Armband - 199kr

 

 

Ring - 89kr


Hemkommen från stan!

Nu är jag hemma igen. Vi stack till Helsingborg en runda och efter ett tag blev vi även lite hungriga så det blev en vända till Espresso House också. Där satt vi ett bra tag och bara snackade skit om allt möjligt.

Nu ska jag ta det lite lugnt och sedan ska jag laga lite mat:) Blir Lax med pasta!



Zigge 9 veckor gammal<3


H&M

Var inne och kikade på H&Ms hemsida och såg att de hade fått in en del nytt. Tyvärr var det mesta redan slutsålt men hittade dessa tre som är sjukt snygga.



Shorts - 249kr



Klänning - 399kr



Klänning - 499kr


Nu sticker jag

Sticker och möter Annika nu! Hörs!

 


Underbara grannar!



Om mindre än en vecka blir dessa två snyggingar mina grannar! Tiden har gått sjukt fort sedan dom fick lägenheten och snart är vi där:) Jag är så glad över att dom ska flytta hit och det kommer nog bli den bästa sommaren på länge!


Ledig

 

Idag är jag ledig och skulle egentligen vara på gymmet nu, men tyvärr vaknde jag med halsont idag också:( Jag är så himla rastlös så det här är väldigt jobbigt.. Hoppas verkligen att jag blir bättre snart!

 

Annars har jag inte mycket planerat för idag. Ska träffa Annika vid lunch och då får vi se vad vi hittar på för nått:)


Onsdagkväll


Så har precis ätit lite och nu sitter jag och titta på The Benchwarmers. Fan jag dör av skratt:P Så jäkla bra! Hoppas ni också tittar för annars missar ni nått:)

Kl 10 blir det dock Big Brother och efter det tror jag det blir till att lägga sig. Har varit en väldigt stressig dag på jobbet med massa tillägg till vår tag två för en kampanj och även massa folk. Alla verkar ju ha fått lön utom jag och jag är så avundsjuk för är ganska pank haha!

Nej nu ska jag tillbaka till tv:n men ni får ha en trevlig kväll!



Bara 39 dagar kvar tills jag står där igen! Underbara Spanien<3


Beslutsångest! Vilka hade ni valt?

Jag vet inte vilken av dessa modellerna jag ska köpa! Jag hade tänkt att ha dom som en arbetssko och alla funkar på sitt sätt.. Vilket par hade ni valt om ni bara fick välja ett?



Skönt att jobba i på sommaren när det är varmt, men man kanske får ont i fötterna om man går i dom för länge?

 



Dessa är ju också sköna att jobba i när det är varmt, men tvekar lite på färgen.

Sjukt snygga men kanske lite varmt att jobba i på sommaren?

Hjälp tack!!!


The benchwarmers



 


Ikväll kl 9 är det The benchwarmers på tv6. Måste vara en av dom bästa filmerna som någonsin gjorts! Har sett den mer är 10 ggr och skrattar lika mycket varje gång. Så se den om du inte har sett den!


Jobb

Jobb 12-19:15

Klänning - Bik Bok, Kofta - Vero Moda, Skor - Prag


Ebay


25kr



25kr

31kr

41kr

31kr

 


Dagens träning - inställd!

 

Skulle egentligen sticka till gymmet idag men när jag vaknade hade jag jätteont i halsen, så den blev inställd. Istället för träning blir det nog lite tv innan jag ska jobba.


Med Zigge i famnen



Slutade vid 7 och stack direkt hem till mina föräldrar. Där bjöds det på kyckling med waffle fries! Riktigt gott och väldigt skönt att slippa laga mat idag. Hade ingen ork alls till de!

Nu sitter vi i soffan och skulle egentligen se MFF-HIF men vafan hände där då? Någon pajas sprang in på plan och gjorde så att hela matchen avbröts. Inte bra gjort för nu är det väldigt stor chans att HIF vinner matchen med 0-3 pga detta, vilket jag iochförsig tycker är bra:) Hejade på HIF!

Snart är det Big Brother på tv och efter det ska vi nog hem för imonn blir det upp tidigt igen och träna innan jobbet!


Dagens

Skjorta-Prag, Leggings-Vero Moda, Gummistövlar-Ebay(Dock bara till jobbet! Bytar till converse sen)


Nu blir det jobb 12-19:15. Hörs när jag kommer hem!


Känsliga läsare varnas!



Aj! Skar mig på rakhyveln!:(


Godmorgon!



Hoppas ni mår bra!

 

Gick upp runt 7 för att sedan sticka till gymmet. Väldigt skönt att gymma på morgonen, dels för att det är väldigt lite folk på gymmet och dels för att man orkar med dagen på ett helt annat sätt! Man blir pigg och glad helt enkelt!

Nu ska jag äta lite gröt och efter det ska jag fixa mig för idag blir det jobb! Synd att det är tråkigt väder ute för då kommer det vara ganska dött i butiken också. Men idag kommer Emelie som är ansvarig för Björn Borg! Vi ska gå igenom vår Björn Borg shop och se vad hon tycker om den. Jag är ju ansvarig för vår shop så ska finjustera den lite innan hon kommer och hoppas på att hon tycker den är fin!:-)


Nelly



499kr


Dagens träning!



Gym:


Crosstrainer - 30min


Insida lår - 3*20


Utsida lår - 3*20

Mage - 3*20


En Chai Latte var det här!



Var och fikade med Christine och Denise på Espresso House innan idag. Jag och Christine tog vår dricka i en vanlig kopp men Denise skulle ha sin i en Take away mugg. När vi väl satte oss ner så sa Christine till Denise att hon skulle akta sig så att hennes dricka inte blåste iväg och VIPS flyger drickan över hela bordet! Christines mobil och väska och även min väska blev helt nerstänkta av chai och stackars Denise hade ingen dricka kvar längre! Inget gick som tur var i sönder, men man kan ju inte annat än skratta åt detta och tycka synd om Denise som inte ens hann smaka på sin dricka:P


Zara



299kr

299kr



799kr

 

299kr


Media Markt -------> Entré

Sådär nu är man hemma igen. Jag och min syster stack som sagt till Media Markt vid 8-tiden för att hon skulle kolla på en ny kamera. När vi väl kom fram så var det ingen kö alls utan vi bara gick rätt in! Det var en del folk inne i butiken men inte allt för mycket heller. Mickis hittade en väldigt fin kamera och Ps3 move också. Tror kamera kommer bli riktigt bra!

Efter Media Markt åkte vi till Entré för att ta oss en titt. Hittade massa fint, men tyvärr har jag inte råd att shoppa nu så mickis fick stå för den biten! Men jag provade en del som jag nog ska köpa när jag får min lön!

Nu ska jag alldeles strax ta bussen till Malmö. Ska fika med Denise och Christine på Espresso House.

Lägger upp lite bilder från dagen!








Dagens



Topp-Vero Moda, Kofta-Ginatricot, Byxor-Vero Moda, Skor-Prag

Minsta hunden har blivit störst





Såg precis ett reportage på tv 4 om Chihuahuor och att rasen låg på första plats på flest registrerade år 2010. Jag förstår att rasen har blivit så populär för dom har så himla mycket personlighet de små liven! Min familj har två Chihuahuor och jag kommer nog själv att skaffa mig en Chihuahua när det blir dags för mig att skaffa mig en egen hund<3

Dagens träning



Motionscykel - 45 min

Blev inte mycket mera för nu måste jag fixa mig så att jag är klar innan min syster kommer!

Hejdå Gurkan!!



Så jäkla gött att Gurkan åkte! Han var den drygaste personen i hela huset efter Katerina. Om man ska hitta en negativ sak med att han åkte så är det nog att det kan bli lite för lugnt i huset nu. Inte lika mycket dramatik och så, men det hoppas jag och tror att det ändå blir!

Nog pratat om BB! Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. Ska nämligen till Media Markt på Svågetorp som öppnar. Det kommer att vara sviinmycket folk men men vad gör man inte för sin syster!! Hoppas verkligen du hittar något nu för annars blir jag lack;)!

Godnatt på er allesammans och så hörs vi imorgon!

Bik Bok

Bik Bok har fått in massa fina kläder! Varje gång jag är inne på deras hemsida hittar jag nått nytt jag vill ha!











Älskar jeansshortsen! Måste gå in och prova dom så fort som möjligt.


Söndag




Sicket konstigt väder det har varit idag! På väg till tåget efter jobbet var det jättevarmt och fint väder. Och nu regnar det och åskar.. Tur att man är inne!

Är hemma hos mina föräldrar nu och har precis ätit tacos. Det är så skönt att komma hem till sina föräldrar en söndag och bara bli bortskämd och slappa.

Så ikväll blir det mycket tv och kl 9 slår vi på 11an och tittar på Big Brother! Ikväll ska en åka hem och äntligen står det mellan Christian och Gurkan. Hoppas Gurkan åker!!! Han är en riktig skådespelare och under den senaste tiden har han blivit helt bitter. Är det bara jag som är besatt av Big Brother? Haha



They're mine!




Jobb!


Jobb 12-16:15



Kofta Vero Moda, Leggings Vero Moda, Skor Prag

Lördag



Hoppas ni haft en trevlig lördag!

Min har varit väldigt lugn och skön. Jobbade till kl 5 och efter det stack jag och mötte upp min syster på stationen. Innan vi stack hem till mig sprang vi inom ICA och handlade lite godis och läsk. Sen väl hemma hos mig blev det massa skitsnack och kräng.Vi spelade även lite spel som jag vann=). Kommer inte ihåg namnet på spelet, men det var riktigt kul!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, eftersom att jag jobbar imorgon också.

Godnatt på er<3







Sliten?




Denna polaren träffade jag i Gribraltar för två år sen. Hyffsat fräsch för sin ålder!

Bekvämt?



Sammanbiten britt som jag träffade i Spanien för två år sen! Skön brud!

Godmorgon!

Idag blir det jobb 10:30-17:15



Topp H&M, Jacka H&M, Leggings Vero Moda, Skor Converse

Tips

Hemkommen från fikan nu. Blev inte så jättelänge för Siv skulle iväg på kalas och jag skulle hem och fixa käk till ikväll. Men det var jättemysigt och trevligt att träffa Siv. En väldigt gó tjej!

Tänkte tipsa om en kanonbra sula till alla som någon gång går i högklackat! En gelésula till förfoten som avlastar, dämpar tryck och gör så att foten inte glider. Funkar skitbra! Har alltid haft problem med att gå i högklackat men efter jag provat denna så har jag inga problem längre. Kan gå en hel kväll utan att fötterna blir ömma. Finns att köpa på internet och även på Scorett för runt 50-lappen. Helt klart värt sitt pris!


Fika!

Ska strax iväg och fika med Siv. Väntar bara på att hon ska sluta jobba sen sticker jag. Blir nog en Chai Latte på Espresso House tror jag!

Ikväll kommer även några vänner hit på middag och filmmys. Hade tänkt laga lövbiff med bakpotatis och räkröra!





Topp Indiska, Kofta Vero Moda, Byxor Vero Moda, Skor Scorett

Ebay

Var inne och kikade på Ebay och fastnade för denna väskan. Funderar på att köpa den men vet inte vilken färg.. Vilken tycker ni?




157kr - Ebay

Dagens träning

 

Idag blev det träning hemmma med tanke på att Zigge är här. Så det blev motionscykeln i 60min. Är ganska stolt över mig själv att jag klarade en timme på cykeln för jag blir så lätt uttråkad. Men det gick, så ikväll kan jag äta onyttigt utan att ha någon som helst ångest!

 

Kom också precis hem från en runda med Zigge i stadsparken. Även fast det är lite molnigt ute så är det jätteskönt väder! Lagom varmt och frisk sommarluft<3


Kan du simma?

Bra, då kan du fortsätta att dregla!


Torsdag

Sådär nu är tvätten klar! Var så himla mycket så hann tyvärr inte tvätta allt men det får ligga till nästa vecka.
Har precis varit ute med Zigge på en långrunda så nu sitter vi här i soffan och myser. Och det är nog det enda jag kommer att göra ikväll. Funderar på att fixa ihop något nyttigt snacks också fast vet inte vad...

Ha en trevlig torsdagskväll allihopa! Kram Kram






Topp TopShop, shorts TopShop, skor H&M

Zigge på besök

Idag är Zigge här och han ska även stanna till imorgon. Zigge är min och min familjs chihuahua som jag ibland har hos mig när jag är ledig. Hittade några bilder på när vi fick honom och gud så liten han var! han är ju inte så stor nu heller men då fick han ju plats i ens hand! Världens bästa vovve<3





Sötnos!

Älskade granne<3



Denna snygging ska bli min granne! Kan inte med ord beskriva hur underbart detta är! Vi kommer ha så himla roligt med massa filmkvällar och även utekvällar. Inget mera Harrys för din del Anja haha! Nej bara skojar men i vilket fall kommer vi ha skitkul!

Tvättdag



Ledig idag så fick lite sovmorgon. Gick upp kl 10 och stack direkt till gymmet. Idag ska jag städa lägenheten och tvätta en massa. Det är så skönt att få allt detta gjort innan helgen så att man inte behöver tänka på det då. Hur kul är det att tvätta en söndag?
Det jobbiga är att vi har massa sängkläder som måste tvättas och jag är så himla dålig på att vika det fint efteråt. Blir bara en enda stor klump=( men men huvudsaken är att det är fräscht och doftar gott!

Dagens träning



Gym:

Crosstrainer - 30min

Insida lår - 3*20

Utsida lår - 3*20

Mage - 3*20

Pssst



Scorett Solemate fyller 1 år och firar detta med 20% på hela sortimentet till alla medlemmar! Erbjudandet gäller 19-22 maj så kom och köp när jag och Anja jobbar till helgen=)

 


Verano







Snyggt att ha på sig en underbar sommardag på väg till stranden!

Klant!


Måste berätta om vad som hände på jobbet idag. Jag var själv i butiken och skulle sätta upp en hängmatta i taket ovanför ett bord. När jag äntligen fick upp hängmattan efter flera om och men så skulle även en skylt upp i taket. Jag hakar i den ena sidan i en krok MEN när jag ska haka i den andra så når jag inte riktigt så jag sätter ena foten på bordet för att se om de hjälper och KABOOM heela bordet med dockan välter mot mig. Alla skor flyger iväg å likaså hängmattan. Det ända ja kunde tänke på var dockan och som tur var fick jag tag på den! Så där står jag med en docka i handen och i den andra försöker jag hålla bordet så att de inte välter helt. Och mitt i allt kommer postgubben och ska lämna post och tro fan att han inte kan hjälpa mig!? Han bara säger att de kunde ha gått illa och sen går han!!! Schysst j*vel... Men de löste sig och allt gick hyffsat fort efter fallet. Tur att butiken inte var full med kunder! Är jag klumpig eller vad?

Kvällsmat



Det finns inget bättre än att komma hem till färdiglagad mat efter jobbet! Idag blev de hemmalagade biffar med hasselbackspotatis och pepparsås! MUUUMS

Jobb!

Idag blir det jobb 9-17. Väldigt skön tid då jag börjar tidigt, men även slutar tidigt.



Topp Vero Moda, shorts H&M, boots Scorett (Ursäkta röran i bakgrunden)

Dagens träning



Motionscykel - 45min

Come to mama!

Dessa snyggingar hittar inte hem! Finns de någon vänlig själ där ute som kan hjälpa dom på traven kanske?

 

299kr- DinSko


Färgklick










Tuff dag

Kom precis hem från jobbet. Har haft massa att göra hela dagen så är väldigt sliten.
Nu ska jag titta lite på tv och laga mat och efter det blir det Big Brother!


Trött Zigge

Jobb

Jobb 12-19:15



Linne Cheap Monday, Jacka Vero Moda, Leggings Vero Moda, Halsband Asos, Skor Converse

News by Scorett

Dessa snyggingar fick vi igår. Nätta och bekväma!



699kr - Scorett

Dagens träning



Gym

Crosstrainer - 30min

Insida lår - 3*20

Utsida lår - 3*20

Mage - 3*20

Jobb




Idag har jag jobbat 10-19:15. Väldigt lugn dag och inte många kunder, men det är förståeligt med tanke på vädret.
Jobb imorgon också och då ska jag jobba med Anja:-). Vi ska exponera om hela butiken till ett mera somrigt tema. Alla sandaler och ballerina ska fram och massa nya skyltmaterial ska upp! Vi kommer ha fullt upp hela dagen och de ska bli så kul att få se resultatet. Men de kan inte bli annat än snyggt när jag och Anja fixar;)

Dags att sova nu!

Sov så gott allihopa<3

 


Run bitch run!



Dagens träning:

Motionscykel
- 30min

Utfall -
3*15

Magroller -
3*20

Lagom mycke träning på en måndag! Här kommer även lite bilder på min motionscykel. Den är klockren om man som jag bor i en liten lägenhet där man inte får plats med träningsmaskiner. Bara att fälla ihop och ställa bakom en dörr!







799kr - Rusta


American flag

Detta inlägg tillägnar jag min favorit Anja<3

299kr - Bik Bok


Ge mig!!

Snygg outfit till sommaren!

199kr - Ginatricot


249kr - Ginatricot


69,50kr - H&M


699kr - Scorett


Premiär!

Det tog sin tid men nu kommer äntligen det första inlägget! Idag har jag varit väldigt passiv och inte gjort så mycket. Var en snabb vända på Nova för att köpa en present till min pojkväns lillasyster som fyllt år. Inhandlade även ett par gråa höga leggings från Vero Moda som jag har sedan tidigare i en annan färg. Dom sitter så himla bra och det bästa är att de inte glider ner.
Nu är jag hemma hos mina föräldrar och tittar på tv. Mycket fotboll har de varit och senare ikväll är de Hockey som gäller.
Innan jag går tänkte ja lägga upp lite bilder på några snygga skor som vi har fått in på Scorett. Dom är alldeles underbara och sjukt fina nu till sommaren.







RSS 2.0